Presentatie De Kindertelefoon

050 5033612

Open huis voor ouders en kinderen op woensdag 14 februari 2018

Het programma voor deze ochtend start om 9.00 uur en eindigt om 11.00 uur. Tijdens het open huis brengt u een bezoek aan groep 1/2, laten de kinderen van groep 8 u de school zien en ontvangt u algemene informatie over de school. U kunt ook op een ander tijdstip een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding door de school.

Groep 3 werkt met de Chromebooks

Kerstsfeer

Woensdag, onderbouw, en donderdag, midden- en bovenbouw is er in circuitvorm lekker geknutseld voor Kerst.

 

Er zijn o.a. mooie kerststukjes gemaakt, een placemat gekleurd, wat lekkers gegeten en een kerstfilm gekeken, rendiergym gedaan en mooie glazen potjes versierd.

 

Alle ouders en oma’s die geholpen hebben worden weer hartelijk bedankt voor hun hulp.

 

Klik ook hier om de foto's te bekijken!

De foto's van Sinterklaas staan online

De foto's van Sinterklaas 2017 op 't Spectrum zijn hier te vinden.

Samen voor de voedselbank

Onze school doet ook weer mee aan de voedselbank actie van RTV Drenthe. Omdat er deze week een dag uitvalt in verband met de staking, hebben we nog 4 dagen om de kratten te vullen. Vorig jaar hebben de kinderen enorm veel kratten gevuld! Zullen we proberen om dat dit jaar ook weer voor elkaar te krijgen? Helpt u mee??

Deze week staan er in het “Centrum”, op het podium, kratten waar u de goederen kunt inleveren. Woensdag komt er ook een cameraploeg op onze school (http://www.rtvdrenthe.nl/tv/programma/61/Samen-voor-de-voedselbank/aflevering/28911) en vertellen kinderen waarom we meedoen. Het wordt ook op de radio uitgezonden! (http://www.rtvdrenthe.nl/radio/programma/5/De-Brink/aflevering/28918)

Vrijdag a.s. worden de gevulde kratten gehaald door RTV Drenthe.

 

Foto's zijn hier te vinden.

Opbrengst Kinderpostzegels

Dankzij de inzet van onder andere de leerlingen van onze school kan Stichting Kinderpostzegels Nederland het komend jaar 400.000 kinderen in Nederland en in het buitenland helpen aan een goed thuis. De school heeft een gouden certificaat ontvangen met hierop het bedrag dat de kinderen bij elkaar hebben gebracht en omdat we als school al vijfentwintig jaar of meer meedoen met de Kinderpostzegelactie. Het bedrag dat is opgehaald, is voor kwetsbare kinderen. Met recht iets om trots op te zijn!

Super gedaan allemaal.

Kleuters experimenteren met kleur

Woensdag 22 november hadden de kleutergroepen een Workshop experimenteren met kleuren. Samen een groot kunstwerk maken met wasco en de volgende dag een pepernotenmachine bouwen met heel veel verschillende materialen in verschillende kleuren.

Herfstpad groep 3

Groep 3 heeft 1 november in het bos gezocht naar alles wat te maken heeft met de herfst. De kinderen hadden binnen het groepje elk een eigen taak. In de vorm van een herfst bingo is veel geleerd. In de klas heeft elk groepje een presentatie gegeven.

Welkom Kidscasa in onze school!

In de herfstvakantie hebben de medewerkers van Kidscasa hard gewerkt om de twee lokalen gezellig te maken. Ze noemen het zelf “huiskamersfeer”, want de leerlingen moeten niet het gevoel krijgen dat ze nog steeds op school zijn, voor en na schooltijd. Vandaag is de BSO van start gegaan. Wij wensen ze veel succes in hun nieuwe werkomgeving en hopen dat ze zich snel thuis voelen op ’t Spectrum!

Ina heet Kidscasa van harte welkom en spreekt uit dat het team hoopt op een fijne en waardevolle samenwerking.

 

Groep 5 bezoekt het gevangenismuseum

Woensdag 11 oktober is groep 5 naar het gevangenismuseum in Veenhuizen geweest.

Daar werden we ontvangen en gingen we in drie groepen uitéén.

 

We zijn naar het cellengebouw geweest, waar echte boeven hebben gezeten, hoe leefden de daar in een eenpersoons- , tweepersoons- en isoleercel. Er werden spannende verhalen bij verteld door de begeleider. Het heeft veel indruk gemaakt bij de kinderen.

 

In het museum kregen we ook een rondleiding en hoorden waargebeurde verhalen.

 

Op het einde mochten ze in de boeven bus kijken en nog even buiten spelen.

 

Daarna gingen we weer terug met de bus naar school.

Fotowedstrijd WNF, STEM NU!

 

Robert Wekema, groep 6/7, doet mee aan een fotowedstrijd van het WNF. Hij heeft een prachtige foto gemaakt van jonge zwaluwen. Deze staat op de site van het WNF. Robert hoopt dat veel mensen een stem uitbrengen op zijn foto. Wil je ook hierop stemmen ga dan naar : WNF, fotowedstrijd en stemt dan op Robert (foto van zwaluwen). Of klik hier.

 

De E-waste race van de groepen 7

 

 

Leuk en leerzaam inzamelen van elektronica!

Iedereen kent het wel, je hebt nog wat oude elektronica rondslingeren. Een oud telefoontje, kapotte dvd-speler of wekker bijvoorbeeld. Toch schiet het er iedere keer weer bij in om deze elektronische apparaten, ook wel e-waste genoemd, weg te brengen.

De E-waste race is een wedstrijd tussen scholen in een regio om zoveel mogelijk elektronisch afval bij mensen uit de buurt op te halen. Tijdens een E-waste race kunnen buurtbewoners hun rondslingerende elektronisch afval aanmelden op deze website. Scholieren en buurtbewoners maken dan een afspraak om het afval thuis op te laten halen. De school scoort hier punten mee die op deze site worden bijgehouden. Na vier weken wordt de winnaar bekend die een toffe schoolreis wint. Zo maakt de E-waste race het inzamelen van elektronisch afval leuk, leerzaam en gemakkelijk!

Groepen 7 hebben een gastles van Bureau Halt

Op donderdag 14 september kregen beide groepen 7 (groep 7 en groep 7 van 6/7) een gastles van Bureau Halt.

Het thema was: Omgaan met groepsdruk.

Aan van de hand een fraai werkblad en het digibord werd het probleem besproken. Er bestaat positieve en negatieve groepsdruk. De vragen en de voorbeelden waren voor de leerlingen heel herkenbaar.

 

Het was een leerzame les.

Groep 4 bezoekt de boerderij

Knikkerkampioenschappen in Norg

Tijdens de voorrondes op school hebben de volgende leerlingen zich geplaatst voor het knikkerkampioenschap op 5 juli in Norg.

 

Groep 4 Robert Kamps

Groep 5 Robert Wekema

Groep 6 Mels van Leijen

Groep 7 Inge Ebels

Groep 8 Len Vlietstra (eigenlijk groep 7, groep 8 had geen kandidaten)

 

Ze gingen uit school met de auto naar Norg om te knikkeren. Toen ze in Norg waren gingen ze lekker knikkeren. ‘t Spectrum had nog 2 prijzen gewonnen met knikkeren. Inge Ebels en Robert Wekema mogen zich kampioen noemen.

 

Klik hier voor de foto’s!

 

Groepsvoorstelling van de groepen 5/6, groep 6 en groep 7

Donderdag 22 juni trad groep 5/6 op voor groep 6. Ze hebben een mooi stukje in elkaar gezet waarin de Smurfen een avontuur beleefden.

 

Donderdag 29 juni traden de groepen 6 en 7 op en groep 8 kwam kijken.

 

 

Kijk ook eens naar de foto's in het fotoalbum!

Nieuwe taalmethode

Volgend schooljaar gaan we werken met een nieuwe taal/spellingmethode, genaamd Staal. De afgelopen tijd hebben wij ons goed laten informeren over verschillende taalmethodes. We hebben zichtzendingen van een aantal goede methodes uitgeprobeerd en bestudeerd en uiteindelijk gekozen voor Staal van uitgeverij Malmberg.

In Staal taal werken we met thema’s van vier weken. In de eerste twee weken vergaren de

kinderen nieuwe kennis die zij in week 3 toepassen in een betekenisvol eindproduct.

Het eindproduct is bijvoorbeeld een presentatie of publicatie. In de vierde week maken de

kinderen een toets. Op grond van de resultaten hiervan krijgt elk kind gerichte extra instructie,

herhaling of verrijking aangeboden.

 

In Staal spelling werken we ook met blokken van vier weken. In de eerst drie weken krijgen de

kinderen nieuwe spellingcategorieën aangeboden met de bijbehorende regel en een gebaar.

Daarnaast biedt Staal elk blok één nieuw grammaticadoel aan (een woordsoort of een leesteken).

Alle spellingcategorieën worden elke dag herhaald en geoefend in een oefendictee. Zo voorkomen

we dat spellingvaardigheden wegzakken.

 

Groep 3 ABC poster

We hebben een ABC-poster gemaakt. Alle kinderen hebben eerst geoefend met het maken van een dubbele letter. Als dit goed ging, dan werd de echte letter ingekleurd. Van alle kinderen is een foto met een letter gemaakt. In het speellokaal was een foto studio ingericht. Echt leuk om te zien. De houding mochten ze zelf bepalen. Binnenkort is de klassenposter af. De kinderen komen met een letter in een letterkast. Voor alle kinderen is er dan een poster.

We zijn erg benieuwd naar het resultaat.

 

Afgelopen vrijdag, 23 juni hebben alle meesters en juffen hun verjaardag samen met de kinderen gevierd. Het was een gezellige ochtend.

 

klik hier voor de foto's.

Meesters- & juffendag

Groep 6 op excursie naar de brandweer

Afgelopen vrijdag, 16 juni, ging groep 6 op excursie naar de brandweer.

Naar aanleiding van de spreekbeurt van Ruben heeft groep 6 een bezoekje gebracht aan de brandweerkazerne in Peize. Na de spreekbeurt hebben we bij school eerst een bosbrandweerauto bekeken. Daarna gingen we op de fiets naar de brandweerkazerne. Daar gingen we met een brandweerslang leren water spuiten, met een spreider een tennisbal verplaatsen en konden we door een warmtecamera kijken. Ook heeft de brandweer laten zien hoe een heel zwaar waterkanon werkt.

Ik zie, ik vind. Kunstproject van de groepen 1 & 2

In het kader van het project ik zoek, ik vind van het Kunstmenu, kregen de leerlingen van de groepen 1 en 2 op 15 juni een archeoloog in de klas. De leerlingen moesten in de prullenbakken op zoek naar schatten. Wat kunnen we nog hergebruiken?

Vandaag, 12 juni, kregen de groepen 5, 5/6, 6, 7 en 8 van ’t Spectrum een gastles over de Kindertelefoon.

 

Wat doet de Kindertelefoon?

De vrijwilligers van De Kindertelefoon geven, via telefoon of chat, informatie, advies en ondersteuning, en bieden een luisterend oor aan kinderen en jongeren tot 18 jaar. We zoeken - samen met de beller of chatter- naar een oplossing als dat nodig is en stimuleren vaak om er ook in de eigen omgeving over te praten, en steun te zoeken.

De Kindertelefoon werkt anoniem, dat wil zeggen dat we niet hoeven te weten wie de beller of chatter is en waar hij of zij woont. Deze anonimiteit maakt De Kindertelefoon laagdrempelig. Wij nemen zelf nooit contact op met kinderen, ouders, school of hulpverleningsinstantie. Zo blijft een kind zelf bepalen wat er gebeurt.

De Kindertelefoon is iedere werkdag geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur (in het weekend van 14.00 uur – 20.00 uur) en is bereikbaar op het gratis nummer: 0800-0432. Ook is er sinds een aantal jaren de chat die via de website van De Kindertelefoon (www.kindertelefoon.nl) toegankelijk is op de openingstijden van de Kindertelefoon.

 

Schoolreizen groepen 1 t/m 8

Gisteren, 7 juni, zijn de groepen op schoolreis gegaan. In alle vroegte vertrokken de juffen en meesters onder grote belangstelling naar de verschillende uitstapjes. De groepen 7 & 8 vertrokken, met behulp van ouders, als eerste naar de boot richting Schiermonnikoog. Daarna vertrokken ook de andere groepen. Groep 1 en 2 hebben een bezoek gebracht aan de Sprookjeshof in Zuidlaren, groep 3 en 4 zijn naar het Natuurmuseum en Aquazoo in Leeuwarden geweest en de groepen 5 en 6 hebben een dag wilde dieren gekeken in Wildlands Emmen. Voor alle groepen een geslaagde dag!

Voor de foto's klik hier.

Sportdag 2017

Donderdag 1 juni was er weer de jaarlijkse sportdag.

 

Op een zonovergoten sportveld hebben de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 een fantastische sportdag gehad. Ze hebben zich erg ingezet voor de atletiekonderdelen en het korfbaltoernooi. De hockeyclinic was een groot succes.

 

De kleuters hadden hun eigen tipi tentenkamp.

 

Kijk voor foto's onder het tabblad foto's

 

Op donderdag 18 en vrijdag 19 mee hebben de groepen 6 cupcakes versiert. Er zijn prachtige maar vooral lekkere creaties gemaakt! Klik hier voor meer foto's.

Groep 6 cupcakes versieren

19 mei

Vandaag is groep 7 naar het Groninger Museum geweest. Daar hebben ze de werken van De Ploeg bekeken en zijn ze zelf aan de slag gegaan.

Kunstenaarsvereniging De Ploeg werd in 1918 opgericht als reactie op het artistieke klimaat in de stad Groningen. Een aantal jongere kunstenaars was van mening dat de mogelijkheden om te exposeren en zich te ontwikkelen te beperkt waren. Zij hoopten door samenwerking tentoonstellingen te kunnen organiseren van de leden en daarnaast kunstenaars en publiek kennis te laten maken met nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst, architectuur, literatuur in de vorm van exposities en lezingen. Tot de initiatiefnemers behoorden Jan Wiegers, Johan Dijkstra, George Martens en Jan Altink. De laatste bedacht de verenigingsnaam. Hij oordeelde dat in Groningen ten aanzien van moderne kunst nog veel terrein moest worden ontgonnen en stelde daarom de naam De Ploeg voor.

Groep 7 bezoekt het Groninger Museum

AMV groep 4

19 mei

Na een jaar lang elke donderdag amv lessen te hebben gehad, lieten de leerlingen van groep 4 horen wat ze hadden geleerd aan groep 5 en 5/6.

Het afgelopen jaar hebben ze leren blokfluiten, herkennen en benoemen van muziek instrumenten, ritme klappen en vele nieuwe liedjes.

 

Presentatie met echte auto’s uit de tweede wereldoorlog!

 

Vandaag heeft Liefke een presentatie gegeven over de bevrijding van Nederland tijdens de tweede wereldoorlog. Daarvoor heeft haar opa drie prachtige voertuigen uit die tijd meegenomen om aan de kinderen te laten zien. Een Jeep, een G.M.C. en een Dodge. De auto’s zijn ook daadwerkelijk gebruikt tijdens de oorlog en zijn in prachtige staat gerestaureerd. Met veel plezier en enthousiasme hebben de kinderen (en de meester) genoten van dit vast te pakken stukje geschiedenis.

 

Militairen in de klas

De Landmachtdagen zijn de Open Dagen van de Koninklijke Landmacht. In 2017 duren deze maar liefst zes dagen, waarvan de laatste dag een publieksevenement is in steden in het hele land.(https://www.defensiedagen.nl/landmachtdagen-2017) De eerste vijf dagen van de Landmachtdagen bestaan uit een educatief programma waarbij militairen scholen door het hele land bezoeken.

Maandag kregen onze leerlingen uit groep 7 en 8 de kans om militairen te ontmoeten in de klas. De militair zal vertellen over zijn ervaringen bij de Landmacht en wat het eigenlijk inhoudt om te werken bij deze organisatie. Hoe ziet een normale dag eruit als militair, welke gebruiken hebben ze, wat doen ze aan sport, hebben ze een geweer, enzovoorts. De kinderen kunnen zoveel vragen stellen als ze willen.

 

Herdenking 4 mei

De 4 meiherdenking kende ook dit jaar weer een grote inbreng van de kinderen van de beide scholen. Zij hielpen mee, lazen gedichtjes voor en staken kaarsen aan voor de slachtoffers van geweld, oorlog en onvrijheid. Ook mochten ze het bloemstuk plaatsen bij het monument aan de Hereweg.

 

Wethouder Reint-Jan Auwema sprak over de kracht van de persoonlijke verhalen, Jannet Gervedink-Nijhuis vertelde wie we allemaal herdenken en Greetje Lanting riep op om via Amnesty International op te komen voor al die mensen die in het buitenland lijden onder onvrijheid.

Koningsspelen

De sponsorloop, die we samen met de Eskampen houden, vond plaats na de Koningslunch op het voetbalveld. De groepen 1/2 rood en 1/2 blauw hebben 5 minuten rond het afgezette parcours gelopen/ gerend. Om 13.15 uur waren de groepen 3 t/m 5 aan de beurt (7 1/2 minuut lopen) en als laatste de groepen 6 t/m 8. (15 minuten).

 

De leerlingenraad heeft weer een goed doel uitgezocht voor de opbrengst van de sponsorloop.

Dit jaar hebben wij gekozen voor twee goede doelen:

1.WNF (Wereld Natuur Fonds)

2.Het schoolplein van de school.

 

Lentepad voor de groepen 1/2 blauw en 1/2 rood.

Groep 7 haalt verkeerdiploma

Op 4 en 6 april heeft groep 7 met goed gevolg het theoretisch en praktisch verkeersexamen gedaan.

Ze moesten voor het praktijkexamen, op de fiets, naar Roden. Gelukkig was het mooi weer.

 

Alle leerlingen hebben zowel het praktijkexamen als het theorieexamen gehaald!

Gefeliciteerd!

Vossenjacht

Traditioneel op de laatste schooldag voor Pasen werd er door onze leerlingen een vossenjacht gehouden.

De leerlingen van groep acht zorgen dat ze meer of minder verkleed en (on)opvallend opgesteld in het dorp door de de leerlingen uit de andere groepen konden worden gevonden.

Zo kon je bijvoorbeeld personeel van fc Groningen, figuranten uit Harry Potter, basketballers of agenten van de FBI tegenkomen.

Als de vossen ontdekt waren moest er door de leerlingen een opdracht uitgevoerd worden.

 

De leerlingen van de onderbouw hoefden niet op zoek naar vossen, zij moesten de paashaas weer helpen met het vinden van paaseitjes.

Voetbaltoernooi

Afgelopen maandag deden de meisjes van groep 8 mee aan het voetbaltoernooi van de gemeente Noordenveld op de voetbalvelden van VV Peize. Ze hebben het goed gedaan, ze zijn tweede geworden in de poule.

 

Afgelopen dinsdag waren de jongens aan de beurt. Aangevuld met 2 jongens uit groep 7 ging groep 8 ook de strijd aan, nu op de voetbalvelden van ONR in Roden.

Zij hebben het ook goed gedaan, Ze zijn uiteindelijk derde geworden in de poule.

 

 

Verkeersweek

Zoals ieder jaar in april organiseert de Verkeerscommissie van basisschool ‘t Spectrum de Verkeersweek.

Deze week staat het thema Verkeer in alle groepen centraal. Er wordt op een leuke en leerzame manier stil gestaan hoe om te gaan in het verkeer.

 

Op vrijdag 7 april komen alle leerlingen op de fiets naar school voor de jaarlijkse fietscontrole van de fiets en het rijden over het fietsbehendigheidsparcours.

 

De leerlingen van groep 5 hebben dinsdag een rondleiding gehad in de kerk van Peize.De koster vertelde een interessant verhaal over de geschiedenis van de kerk van Peize.

Volgende week gaan wij bezig met een project over verschillende geloven.

Rondleiding in de kerk van Peize

Gastles sterrenkunde en ruimtevaart

Sterrenkunde en ruimtevaart spreken tot de verbeelding. Iedereen is direct enthousiast en geïnteresseerd; kinderen nog het meest. En terecht! Het heelal is prachtig en zit vol verassingen.

Afgelopen vrijdag is Jeffrey Bout, afgestudeerd sterrenkundige, bij ons op schoo in de groepen 5 t/m 8l geweest om te vertellen over de ruimte.

Hij heeft in alle groepen op school een gastles gegeven.

De lessen sluiten aan bij diverse onderwijsdoelen en zijn tegelijk verrijkend.

Groep 1 t/m 6 kreeg een les over de maan. Kun je de Maan pakken? Wat is de Maan? Waarom is die soms half en soms vol?

‘Leven in de Ruimte’ voor groep 7 en 8. Wat weten we over buitenaards leven? Wat kunnen we bedenken zonder ze te zien? Kunnen wij ze vinden? Kunnen we op reis naar andere planeten en de sterren?

Meer informatie over Jeffrey Bout is te vinden op www.sterrenkundevoorjou.nl

 

De afgelopen weken hebben de leerlingen van de groepen 5-6 t/m 8 gewerkt aan een poëzieproject, Boem Paukeslag. In de klas zijn dichters op bezoek geweest om samen met de kinderen een gedicht te maken. In groepen 5-6 en 6 was dat de Groninger stadsdichter Kasper Peters en in de groepen 7 en 8 Renée Luth. Deze gedichten zijn op een wasechte kussensloop gedrukt onder leiding van Marieke Keuken (Beroepskunstenaar In de Klas).

Het geheel werd, samen met de Eskampen, afgesloten met een presentatie in de kerk van Peize.

 

Met de titel van het project - naar het gedicht ‘Boem Paukeslag’ van Paul van Ostaijen - is de link met muziek gauw gelegd.

De muziek tijdens de presentatie in de kerk werd gemaakt door een gelegenheidsorkest bestaande uit blokfluiten, violen, saxofoon en piano: allemaal musicerende jeugd uit Peize!

 

Afsluiting project Paum Paukeslag

Voorbereiding Project Poem Paukeslag

Vorige week en deze week zijn de leerlingen van de groepen 5-6 t/m 8 begonnen met een poëzieproject, Boem Paukeslag. In de klas zijn dichters op bezoek geweest om samen met de kinderen een gedicht te maken. In groepen 5-6 en 6 was dat de Groninger stadsdichter Kasper Peters en in de groepen 7 en 8 Renée Luth. Deze gedichten worden op een wasechte kussensloop gedrukt onder leiding van Marieke Keuken (Beroepskunstenaar In de Klas).

Het geheel wordt afgesloten met een presentatie in de kerk van Peize op 1 april.

De open dag was een succes!

 

Veel opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, ooms, tantes, papa’s en mama’s hebben de school in actie gezien. De dag was gecombineerd met de nationale pannenkoekendag. Daarom heeft de leerlingenraad voor alle bezoekers pannenkoeken gebakken. Het was een drukbezochte, gezellige dag.

 

Bron: www.ditispeize.nl

Grote Rekendag

 

De titel van de vijftiende Grote Rekendag is ‘Meten, bewegen en construeren’. In hun eigen omgeving zijn de leerlingen op deze dag bezig met toegepast rekenen. De Grote Rekendag werd vanochtend gezamenlijk geopend op het schoolplein. Alle leerlingen hadden hun huisnummers meegenomen om zo een heuse Spectrumstraat te maken. Twee “vreemde” juffen waren op zoek naar huisnummer 1d. Ze hadden een pakketje voor ’t Spectrum. Met behulp van de leerlingen is het pakje goed aangekomen.

 

Wij trekken aan de bel!

 

Wij hebben vanochtend veel kabaal gemaakt voor de actie van het Lilianefonds 'Wij trekken aan de bel.' Hiermee hopen wij dat er meer gehandicapte kinderen in arme landen naar school kunnen.

Concert voor de groepen 7 en 8

 

Afgelopen maandag mochten de kinderen van groep 7 en 8 naar een concert op de parkeerplaats bij de sporthal! Daar was een grote trailer, die uitgebouwd werd tot concertzaal, waarin de kinderen konden genieten van een concert door musici die op de piano, trompet en viool speelden.

De Classic Express is een initiatief van het Prinses Christina Concours. Twee deelnemers aan dit concours waren vandaag ook in de trailer: Yvonne Galama bespeelde trompet en Camille Buitenhuis speelde viool en liet met de haren van Manon uit groep 7 horen waarom de strijkstok van paardenhaar wordt gemaakt. Marcel, die het concert presenteerde, speelde op de vleugel. Hij nam de kinderen mee in de wereld van de klassieke muziek door ze uit te dagen om te vertellen over beelden en gedachten die ze bij de gespeelde muziekstukken kregen. De kinderen vonden het prachtig en ze luisterden aandachtig. Ook mochten ze vragen stellen en sommige kinderen mochten de instrumenten bespelen.

Het was een bijzondere ervaring waarbij de kinderen kennis maakten met klassieke muziek en welke gevoelens ze daarbij kregen. Na afloop kregen de musici een daverend applaus en kregen de kinderen een mooie boekenlegger als aandenken van dit concert.

 

Copyright @ All Rights Reserved