Poëzie op 't Spectrum

Poëzie in de bieb


Deze maand is het thema van de bibliotheek op school POËZIE.

Op de boekenkasten hebben we een aantal gedichten uitvergroot, om de kinderen uit te dagen ze te lezen en om zo kennis te maken met poëzie. We hebben ook een thematafel ingericht, waardoor het makkelijker is om boeken met dit onderwerp te lenen. Ook leuk om als ouders samen met je kind een boek uit te zoeken voor thuis. 

Project Poëzie en Muziek groepen 7 en 8

(Mede mogelijk gemaakt door Ton le Coultre)


Deze (14-3) en volgende week (21-3) wordt in de groepen 7 en 8 aandacht besteed aan het project Poëzie en Muziek. Dit is een vervolg op het project BOEM! Paukeslag. 

Een dichter, rapper en graffitikunstenaar komen langs om (na gedegen voorbereiding door de leerkrachten) met de leerlingen van groep 7 en 8 aan het werk te gaan om mooie gedichten en raps te maken! De kinderen zijn erg enthousiast en werken goed mee.

Op 29 maart 2019 volgt een uitvoering in de kerk van Peize van alles wat is gemaakt en geproduceerd. Deze uitvoering wordt omlijst door een gelegenheidsorkest want een rap zonder muziek.... dat is toch minder leuk!

De voorstellingen zijn om 10.00u en 12.00 vrij toegankelijk. Wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd in de kosten van het hele project. Meer informatie? Klik hier.


Nadere info voor de ouders van de groepen volgt nog via de leerkrachten.

Contact: 

 

Openbare basisschool 't Spectrum

Hereweg 1d, 9321 CL, Peize

Postbus 5, 9320 AA, Peize

T 050 5033612

Copyright @ All Rights Reserved