Onze Kinderen

Lorem ipsum dolor sit amet

 

consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

Juffen- en meesterdag

Wederom een feestelijke dag op 't Spectrum. Maandag was het namelijk juffen- en meesterdag! Op juffen- en meesterdag worden de leerkrachten van onze basisschool op bijzondere wijze in het zonnetje gezet.

 

Iedere leerkracht kreeg van zijn of haar klas een leuk cadeau en de hele school was versierd. Maar daar bleef het niet bij. De leerlingen van groep acht hadden namelijk verschillende activiteiten georganiseerd, zoals pionnen omkegelen, penalty schieten en springen op een springkussen. En het raden van de leerkracht op foto's van vroeger was natuurlijk helemaal leuk!

 

De activiteiten vonden plaats in de school, in de sporthal en op het plein. Overal liepen groepjes - veelal verklede - kinderen. Ieder groepje bestond uit leerlingen van verschillende klassen. Zowel de leerkrachten als de kinderen hebben genoten van deze bijzondere dag!


Meer nieuws

Opening kinderboekenweek

Opening kinderboekenweek

De Kinderboekenweek op 't Spectrum werd donderdag vrolijk geopend door groep 6. Vervolgens liepen leerkrachten van de school ...
Bhv-cursus

Bhv-cursus

Ze voelden zich even echte brandweervrouwen! Juf Alisa, juf Nanet en juf Claudia volgden gisteren een bhv-cursus.