Onze Kinderen

Lorem ipsum dolor sit amet

 

consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

’t Spectrum trommelt het jaar uit

Wauw, wat kijken we terug op een fantastische dag. Een mooi versierd schoolplein, gezellige muziek en prachtig verklede kinderen, juffen en meesters maakten er een bijzondere vrijdag van.


In het bosplan hadden onze groep 8-ers een vossenjacht uitgezet. Eerder dit jaar was dat vanwege Corona niet mogelijk, dankzij de versoepelingen nu gelukkig wel. In kleine groepjes gingen de kinderen van de groepen 1 t/m 7 onder begeleiding van ouders op zoek naar de vossen. Onderweg kregen de kinderen bij de ijscokraam wat lekkers. Eenmaal terug op school konden we als verrassing uitrazen op de stormbaan en in onze eigen groep een patatje eten.


In de middag volgden we een trommelworkshop onder leiding van Mark Wester. Samen sloten we deze dag én het schooljaar trommelend af. We trommelden mee met nummers als We will rock you, Arcade en Links, Rechts van Snollebollekes. Een onvergetelijke dag die zonder alle ouderhulp niet mogelijk was geweest. Daarom willen we de betrokken ouders dan ook hartelijk bedanken!

Meer nieuws

Kerstviering

Kerstviering

Op vrijdag 17 december hebben de kinderen het jaar gezellig afgesloten met elkaar tijdens de kerstviering. 
Samen bloembollen poten

Samen bloembollen poten

We kunnen nu al niet wachten tot het voorjaar! Dan komen namelijk de bloembollen die we onder begeleiding van een moestuinoud...