Onze Kinderen

Lorem ipsum dolor sit amet

 

consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

Gezonde en verkeersveilige school

’t Spectrum is een Gezonde School en heeft het Drents Verkeersveiligheidslabel. En daar zijn we hartstikke trots op!


Drents Verkeersveiligheidslabel

Het Drents Verkeersveiligheidslabel (DVL) is een kwaliteitskeurmerk voor basisscholen die verkeersveiligheid een vaste plek hebben gegeven in hun schoolbeleid. Dat betekent dat we verkeerslessen op school geven, praktische oefeningen doen, ouders bij het verkeersonderwijs betrekken, een verkeersveilige schoolomgeving hebben en een activiteitenjaarplan hebben opgesteld.


Gezonde School

’t Spectrum is daarnaast in het bezit van het vignet Gezonde School. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. Gezonde Scholen besteden in lessen aandacht aan gezondheidsthema’s, het stimuleren van gezond gedrag, het herkennen van gezondheids- en leefstijlproblemen en leggen gezondheidsbevordering vast in het schoolbeleid.

Lees ook

Sociale veiligheid

Kinderen moeten zich veilig voelen op school. Daar ligt immers de basis voor een fijne schooltijd en een optimale ontwikkelin...

Kleuteronderwijs

Als 4-jarige voor het eerst naar de grote school. Zo’n eerste kennismaking met het onderwijs is spannend! Kleuteronderwijs ne...