Onze Kinderen

Lorem ipsum dolor sit amet

 

consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

't Spectrum: Talenten voorop

’t Spectrum is een openbare basisschool in Peize. Op onze school staat talentontwikkeling centraal. Kinderen mogen hier zijn wie ze zijn. We hebben oog voor hun talenten en bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


Op onze school zitten zo’n 150 leerlingen uit Peize en nabije omgeving. Op ’t Spectrum gaan we voor een omgeving waar iedereen – dus kinderen, ouders en leerkrachten – zich thuis voelt en respect voor elkaar heeft. We willen een veilige, vertrouwde omgeving bieden en een innovatieve school zijn waar kinderen met veel plezier naartoe gaan.


Talenten als basis

Dat ieder kind uniek is weten we allemaal. Toch houden we daar in het onderwijssysteem lang niet altijd genoeg rekening mee. Daarom kijken wij op ‘t Spectrum naar individuele ontwikkelingsmogelijkheden en naar talenten. Want als kinderen weten waar ze goed in zijn, ontwikkelen ze niet alleen zelfkennis, maar ook een positief zelfbeeld en een gezonde dosis zelfvertrouwen.


Zo begeleiden we onze leerlingen in hun voorbereiding op de toekomst. Want wat is er mooier dan zelfbewust en vol vertrouwen de basisschool doorlopen en na groep 8 de verdere toekomst te verkennen?


Meer weten over ons talentgedreven onderwijs?


Lees ook

Bibliotheek op school

Lezen is één van de speerpunten van onze school. Om lezen zo aantrekkelijk mogelijk te maken hebben we op 't Spectrum een eig...

Buitenschoolse opvang

Gaat jouw kind na schooltijd naar de buitenschoolse opvang (BSO)? Dan zijn er meerdere mogelijkheden.