Onze Kinderen

Lorem ipsum dolor sit amet

 

consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

Bibliotheek op school

Lezen is één van de speerpunten van onze school. We vinden lezen belangrijk omdat we ervan overtuigd zijn dat als een kind goed kan lezen, hij of zij ook beter presteert op andere gebieden. Om lezen zo aantrekkelijk mogelijk te maken hebben we op 't Spectrum een eigen bibliotheek!


In de bibliotheek is een actuele collectie leesboeken te vinden die kinderen op school én thuis kunnen lezen. We maken hierbij gebruik van SchoolWise, een catalogus- en uitleensysteem. In het systeem kunnen we zoeken in de collectie van school, de bibliotheek in Roden en diverse digitale bronnen. Ook kunnen we zoeken op leeftijds- en belevingsniveau. Zo vinden we altijd een geschikt boek voor een kind!


Leerlingen kunnen in SchoolWise een persoonlijk leeslogboekje invullen, een verlanglijstje bijhouden en profielinformatie over zichzelf invullen. Ook thuis kunnen kinderen Schoolwise raadplegen

Lees ook

Buitenschoolse opvang

Gaat jouw kind na schooltijd naar de buitenschoolse opvang (BSO)? Dan zijn er meerdere mogelijkheden.

Bibliotheek op school

Lezen is één van de speerpunten van onze school. Om lezen zo aantrekkelijk mogelijk te maken hebben we op 't Spectrum een eig...